Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Начинът, по който пиете млечен чай, ще се промени в бъдеще и вие трябва да го направите

Време за освобождаване: 2020-09-21 10:55:56  Хитове: 1

      Млечният чай се превърна в храна за ръцете на младите хора, особено на жените, които нямат резистентност към млечния чай.

      За да се подобри познаваемостта на марката и вниманието на потребителите, основните марки млечен чай продължават да засилват вкуса на продукта, иновациите в опаковките.

      Включва също иновации в сламки, в различни размери, форми, цветове, Осем безсмъртни и т.н.

      Но сламата е направена от изключително еднороден материал, изцяло от пластмаса.

a-2_副本.jpg

      Тъй като пластмасата, използвана за направата на пипетата, не е биоразградима, тя не е благоприятна за опазване на околната среда.

      Дълго време „ограничаването на пластмасата“ е ключовата дума на Националната политика за опазване на околната среда, държавата за пръв път предложи да се ограничи пластмасата през 2008 г., когато основно за премахването на безплатните найлонови торбички, да се плаща.

      Но това не работи добре, защото потребителите предпочитат да похарчат няколко цента за чанта, отколкото да вземат кърпа или друга торба за съхранение за многократна употреба от вкъщи до магазина.

      През април Националната комисия за развитие и реформи (NDRC) издаде каталог на пластмасови изделия, които са забранени или ограничени в производството, продажбата и употребата (проект за искане на мнения) с цел прилагане и задълбочаване на заповедта за ограничаване на пластмасите и изграждане на среда - приятелско общество.

      Пластмасовите сламки, купи, чинии, чаши, вилици, лъжици и така нататък са забранени и те са тясно свързани с нашето ежедневие.

      Ако проектът за одобрение, не само за пиене на млечен чай има влияние, върху другия ни начин на живот също ще има голяма промяна.

      В отговор на искането на страната, starbucks има капак с форма на капка с размер на отпечатък на палеца върху капака на чаша за млечен чай, което позволява на потребителите да пият кафе, без да използват сламка.

      Xi Tea е пуснат в магазини в цялата страна хартия Straw.

      Освен това, с непрекъснатия напредък на технологиите, пиенето на млечен чай Слама ще бъде голямо разнообразие от.

      Причината, поради която пластмасовата слама е дълга и просперираща, защото може да бъде сгъната, мека, устойчива на висока температура, ниска цена и други предимства.

      Въпреки че на пазара се появи редица нови материали слама, но общото разпространение на относително дълъг процес.

a-3_副本.jpg

      Хартиената слама лесно абсорбира вода, не може да се постави в течността за дълго време, или сламата ще се деформира, в резултат на което не може да абсорбира млечен чай, така че пийте млечен чай с хартиена слама, особено когато горещ млечен чай, за да изпийте.

      Съществува риск от разкъсване на устата със стъклена сламка, особено ако пиете млечен чай със стъклена слама.

      Технологичните промени с всеки изминал ден, начинът за пиене на млечен чай в бъдеще със сигурност не само тези промени, може да се използва различен цвят слама, ще се пият различни вкусове на млечен чай.

      За да защитим околната среда на Земята, трябва да се адаптираме да пием млечен чай по нов начин, но също така да очакваме с нетърпение да пием млечен чай по нов начин.

предишен: От какво е направе...

Следващия: No